Vælg en side

Som du fremskridt på dine foto-trin. Andre er begivenheder, som du søger hvide billeder her, hvilket ikke var interessant-
Grafisk rejse gennem livet, du vil støde på eller oprette-en række specielle øjeblikke, som du vil fange. Disse øjeblikke kan nemt lave din personlige “all-time best” liste. Nogle involverer milepælsbegivenheder i livet for dig eller dine kære – en ny baby, et bryllup, et barns første spændende øjeblikke ved en koncert med en af dine musikalske idoler, eller fantasy scener, som du opretter dig selv.

Hvis du allerede ikke har fanget en scene som disse i din fotografiske karriere, vil du være på udkig efter muligheder som dem, der er afbildet i dette kapitel. Der er mange sorte og men det skete bare, at mange af de fremhævede fotografer besluttede at lave billeder i sort / hvid. Du finder også masser af fotografier af børn i dette kapitel, da mange specielle øjeblikke drejer sig om dem. Men du vil også dække et par overraskelser.

bryllupsfotografering

fotografiske bestræbelser

Bortset fra at fange de første menneskelige fodspor på Månen, har få fotografiske bestræbelser så høje indsatser som bryllupsfotografering. Selvom ægteskaber i sig selv muligvis ikke er de begivenheder, de engang var, hver ceremoni er stadig et specielt øjeblik, der ikke kan gentages eller gendannes, og skal absolut afbildes perfekt af fotografen ved første forsøg.

De bedste bryllupsfotografier skal fange et flygtigt øjeblik, legemliggøre de romantiske drømme om bruden og brudgommen, mens de tilbyder behagelige minder til familie og venner. Du må ikke stræbe efter at blive en bryllup shooter, men, som en ivrig foto fan, vil du sandsynligvis blive bedt om at tage nogle “særlige” billeder på bryllup hos en slægtning eller ven, enten som den vigtigste fotograf eller som et supplement til den betalte professionelle.

De fleste Bryllupsfotografer, jeg kender, opmærksomme på “fiasko er ikke en mulighed” – karakteren af denne genre, har mindst et ekstra kamerakrop, flere elektroniske Blink (Hvis det bruges), lensesoomobjektiver med overlapping brændvidder, så man kan sub for en anden om nødvendigt, og vær meget forsigtig, når du håndterer de fotografiske “originaler.

“Det er almindeligt at have en assistent kopi hukommelseskort til en bærbar computer lige ved ceremonien, og endnu mere almindeligt at bruge en” second shooter ” til at give yderligere og backup fotografisk dækning

Faktisk har bryllupsfotografering det hele: kreative muligheder, hurtig vending, højt tryk og den mest krævende af klienter. Tilføj en stor bryllupsfoto til din karriere” bedste skud ” liste, og du kan være stolt, Ja.

kompositoriske elementer

Det fotografiske hold havde lige afsluttet deres intensive studier af noir-genren med filmproduktion, og konceptet med at have den vigtigste genstand en lille pige i forgrunden, og et sekundært emne i dette tilfælde, hendes lærer i baggrunden stadig genlyd. “Vi tog nogle smukke standardbilleder, men så besluttede vi os for at blive kreative og anvende nogle af de kompositoriske elementer i noir stilen på et emne, der i høj grad ikke var noir i naturen-og det kom vidunderligt ud!”

Selvom instruktøren kan ses strække sig i baggrunden, lægges vægt på den eftertænksomme lille pige, fremhævet af den lave vinkel. Klog mentor anbefalede engang at skyde fotografier af børn, nede lavt, fra deres eget niveau. En sådan vinkel giver dig mulighed for at se verden fra deres synspunkt, hvilket kan være en åbenbaring.

Normalt ville det lille uddrag af et andet klassemedlem, set i højre kant af billedet, betragtes som dårlig form eller endda en uønsket fusion. Men, i dette tilfælde, Jeg tror, at den næsten usynlige deltager tilføjer en smule ramme til den lille pige, højre side af en trekant dannet af plakaten ovenfor og lærer til venstre, der gentager pigens trekantet form.

fotografen

Som forælder kan jeg sige, at en af de mest specielle ting ved at opdrage børn er det korte årti, hvor dit barn faktisk kan lide dig. Indtil teenage år tilgang, de fleste unge som næsten ikke noget bedre end at gøre ting med den ene eller begge forældre, selv på trods af konkurrence fra Spongebob, eller, i tilfælde af min egen yngel, Power Rangers og Ninja Turtles.

Så enhver forælder vil forelske sig i et fotografi som fotografen “venter på far”, som fanger den dyrebare tid, når en fars hjem er en stor begivenhed. Et sådant billede gør en vidunderlig souvenir, som forælder og barn kan grine over, når afkommet til sidst når 25 år eller deromkring og discovers, at mor og far ikke var helt
de ogres teenageårene gjorde dem til at være.