Vælg en side

Portræt & Gruppe / familie fotografering

Det er en god ide at tage en uforpligtende samtale på tlf. eller her i studiet inden fotograferingen så vi har talt ønsker og muligheder for portræt foto igennem. Kommer I her i fotostudiet kan I også se udstillinger samt muligheder for album og evt. indramninger.

Vi kan lave optagelserne her i studiet hjemme hos Jer eller ude på en location. Ved grupper på mere end fire personer aftales prisen for den samlede opgave.Ved fotografering af flere kombinationer efter hinanden betales fuld pris for den største gruppe og halv pris for følgende.

Hvis det er ude af huset aftales prisen ved bookning. Priserne er inklusive fælles gennemgang af alle optagelserne hvor vi sammen kan aftale antal størrelser og beskæring etc.

Efter vi har redigeret og efterbehandlet optagelserne produceres billederne på et professionelt fotolaboratorium. Dette sikre bedste kvalitet og holdbarhed af jeres billeder.

Dåbs fotografering

Det er en god ide at tage en uforpligtende samtale på tlf. eller her i studiet inden fotograferingen så vi har talt ønsker og muligheder for dåbs billeder igennem. Kommer I her i studiet kan I også se eksempler samt muligheder for dåbsalbum og evt. indramninger.

Vi kan lave optagelserne her i studiet hjemme hos Jer eller ude på location. Priserne er inklusive fælles gennemgang af alle optagelserne hvor vi sammen kan aftale antal størrelser og beskæring etc.

Efter vi har redigeret og efterbehandlet optagelserne produceres billederne på et professionelt fotolaboratorium. Dette sikre bedste kvalitet og holdbarhed af jeres dåbs billeder.

Student fotografering

Det er en god ide at tage en uforpligtende samtale på tlf. eller her i studiet inden fotograferingenså vi har talt ønsker og muligheder for billeder af studenten igennem.

Kommer I her i studiet kan I også se eksempler samt muligheder for studentalbum og evt. indramninger.Vi kan lave optagelserne her i studiet hjemme hos Jer eller ude på en location.

Hvis det er ude af huset aftales prisen ved bookning.Priserne er inklusive fælles gennemgang af alle optagelserne hvor vi sammen kan aftale antal størrelser beskæring etc.

Efter vi har redigeret og efterbehandlet optagelserne produceres billederne på et professionelt fotolaboratorium. Dette sikre bedste kvalitet og holdbarhed af jeres studenter billeder.

Hjem » Portræt & Gruppe