Vælg en side

Det er en god ide at tage en uforpligtende samtale på tlf. eller her i studiet inden gravidfotograferingen så vi har talt jeres ønsker og muligheder for gravid foto igennem. Kommer I her i studiet kan I også se eksempler pågraviditets foto samt muligheder for indramning og album.

Skal manden eller et barn med på nogle af optagelserne bruger vi noget mere tid og prisen er lidt højere. Priserne er inklusiv fælles gennemgang af alle optagelserne hvor vi sammen aftaler antal størrelser beskæring og evt. design.Efter vi har redigeret og efterbehandlet optagelserne produceres gravid billederne på et professionelt fotolaboratorium. Dette sikre bedste kvalitet og holdbarhed af jeres graviditetsbilleder.

Læs mere:

Gravid fotografering

graviditetsbilleder

Har I fået taget gravid foto i foto Studioet, tilbyder vi jer gratis fotografering i studiet af baby, inden for de første 3 mdr.

Straks efter fotograferingen, ser vi optagelserne igennem på skærm, og I vælger de optagelser I ønsker der skal laves billeder af. Disse betales efter gældende prisliste.