Vælg en side

Fotografiet er i stærk udvikling

Da vi startede med fotografiet , var kamera og fremkalder udstyr ret enkle værktøjer. Det udstyr vi nu anvender som som fotografer, til optagelser, redigering og produktion af billeder, har især de sidste 10 år været gennem en meget hurtig teknologisk udvikling.

I dag bruger jeg selv den nyeste teknologi til optagelserne og redigeringen. Produktion af billederne overlader jeg til et professionelt fotolaboratorium, som har det nyeste udstyr, ekspertise og rutinen på dette område. Selv om der er masser af ny teknologi, indgår den gamle kendte fremgangsmåde med fotopapir og kemi fortsat.

Denne kombination af ny og gammel teknik, sikre kvalitets billeder på alle områder, og den absolut bedste holdbarhed.

Teknikken er ikke det der skaber det gode portræt, hvor I virkelig er til stede. Det er stadig et godt samspil – i en afslappet atmosfære, mellem Jer og fotografen, der skaber de gode portrætter. Teknikken den skal bare være optimal – og virke.

Se billeder fra bryllupper her

Fotografi og teknologi

Super proff. produktion af dine egne udvalgte optagelser

Gælder fotofiler i RAW, Tif og jpg. i høj opløsning leveret på CD eller digitalt .

Vi står for den individuelle beskæring og komplet redigering af hvert billede, og et professionelt fotolaboratorium, 
som benytter de bedste maskiner, står for print på det fotografiske papir. Vi kan herefter, hvis det ønskes, gennemgå mulighederne for en unik indramning der understøtter billedet. 

Du godkender selvfølgelig det færdige layout og pris, inden det sættes i produktion på fotolaboratoriet. 

Dygtige professionelle fotografer til bryllupsfoto

foto studio

Collager af egne billeder

Har I egne feriebilleder, billeder fra en bestemt lejlighed eller andre billeder I kunne tænke jer at få sat særlighed opmærksomhed på kunne en idé være, at få lavet en collage af disse til f.eks. en plakat eller lign.

Få dine egne optagelser som dekoration

Proff. produktion af dine egne udvalgte optagelser.

Gælder fotofiler i RAW, Tif og jpg. i høj opløsning leveret på CD eller DVD .

Vi står for den individuelle beskæring og komplet redigering af hvert billede, og et professionelt fotolaboratorium,
som benytter de bedste maskiner, står for print på det fotografiske papir

Vi kan herefter, hvis det ønskes, gennemgå mulighederne for en unik indramning der understøtter billedet. Det kunne være den helt rigtige ramme med eller uden passepartout, på skumplade, metal plade eller en løsning påglas så billedet “svæver”. Vi kan desuden redigere til produkter, fotodesign bog eller Photo-Art.

Indramning af egne billeder

Vi indrammer også dine egne billeder, plakater og lign. – Kig ind og se de mange muligheder for indramning – vi får ofte nye spændende modeller fra vore leverandører. Vi har et utal af individuelle rammer i mange farver og designs som kan bestilles efter ønsket mål, med eller uden passepartout eller en løsning påglas så billedet “svæver”. 

Vi kan desuden redigere til collager, fotodesign bog i alle størrelser.

Læs flere artikler: