Vælg en side

Flere og flere vælger at købe en fotobog, og benytte denne, til at holde ens minder i. Det handler først og fremmest om at man med en fotobog har muligheden for at gøre det hele lidt mere personligt, end det ellers ville have været. Der er flere grunde til dette. Først og fremmest, så har man mulighed for at få sine aller bedste minder ned i en bog, og give den i gave til ens nærmeste.

En sådan gave betegnes af mange som en af de mest personlige gaver man kan give et andet menneske, og det må jeg ærligt indrømme at jeg absolut enig i. Der er nemlig ingen tvivl om at en fotobog er det mest idéelle redskab til skabe en bog fuld af gode og gamle minder.

Se flotte fotobøger til bryllupper

At købe en fotobog er ikke let

At købe en fotobog er ikke let. Der er mange vigtige faktorer, der skal overvejes. Efter alt, vil en bog af billeder holder dine minder i live i mange år fremover. Der er mange sorter, når det kommer til at købe eller bestille en bog med fotos. Hvilket er den, du skal købe? Dette spørgsmål har en tendens til at dukke op, når du er ude at købe fotobøger.

Før du investerer i en bog af fotografier, så sørg for at du tjekker de nedenfor nævnte punkter i detaljer med udgiveren eller hjemmesiden, hvis du vælger en online bog med fotos.

Her er et par faktorer, der skal holdes for øje, samtidig med at købe fotobøger:

  • Størrelse: Afhængigt af hvilken type af fotografier, som du ønsker, størrelsen beslutte. Hvis bogen indeholder bryllupsbilleder derefter gå til en større bog. Det vil give de detaljer i billederne for at komme ud virkelig godt. På den anden side, så hvis du ønsker at gave en fotobog til en lille eller mellemstor størrelse vil være tilstrækkeligt, så de kan holde det med sig selv.
  • Antal sider: Antallet af sider, der normalt er i en bog af fotografier er tilstrækkelig til at rumme alle fotos. Hvis du ønsker at optage flere sider så de gebyrer per side vil være ekstra. Normalt kan 2-3 billeder justeres på en enkelt side i bogen.

Valg af cover til din fotobog

Mens valget af dækning for din fotobog vælge en udbyder som tilbyder dig den mest antallet af variationer. Der er flere temaer og former for kalendere til at vælge fra for at få dine kalendere personlig. Hvis du stadig ikke finde den bedste måde at udforske fordelene ved denne service du simpelthen nødt til at tjekke hjemmesiden Min hukommelse fra hvor du kan få foto kalender foto bog og andre.

Nogle bare give pre-made billeder på omslaget mens andre giver dig mulighed for at vælge mellem en hård bundet eller papir som omslag med et tilpasset billede monteret på toppen eller alternativer såsom fløjl læder støv jakker mv.

Læs mere om fotografer her

Papir Kvalitet

Kvaliteten af ​​papir, der anvendes til fremstilling af bog af fotografier skal aftales forud og ikke overlades til afgøres af udgiveren. Uanset om det er blank side eller en side med mat finish, meddele det samme til den person, de fotobøger før hånd.

Disse henvisninger ser trivielt, men er faktisk medvirkende til at gøre dine fotobøger holdbare og tildelingen af ​​dem lang levetid. Med disse faktorer i tankerne, vil du være i stand til at gøre en smart og en stor bog af billeder, som vil formidle din lykke og følelser.