Vælg en side

Photoshop eller ej?

Debatten om, hvorvidt fotografier skal oprettes udelukkende i kameraet, døde ikke ud med overgangen fra det våde mørkerum til det digitale mørkerum. I dag, alle kan lære at bruge et billedbehandlingsprogram som Photoshop eller Photoshop Elements til at producere manipulationer, der, i løbet af filmen æra, kræves en imponerende mængde af teknisk dygtighed, erfaring og tålmodighed. Det kræver stadig meget arbejde at blive Photoshop-mester, men mange interessante værktøjer er inden for rækkevidde af nogen.

brugen af billedredigering

Jeg lagde ingen begrænsninger på brugen af billedredigering til fotografier, der var underlagt denne bog, selvom jeg brugte et groft klassificeringssystem til at afgøre, om fotomanipulationerne fortjente en særlig diskussion. Hvis brugen af et billedredigeringsprogram var indlysende (for eksempel Månen vist inde i en pære), var billedet sandsynligvis et sammensat billede med elementer taget fra et eller flere billeder og kombineret. Den slags arbejde fortjener bestemt en omtale og, i nogle tilfælde optagelse, som udelukkende er afsat til billeder ved hjælp af specialeffekter.

fotografiske teknikker

Hvis det var vanskeligt at fortælle, at der var foretaget justeringer, blev billedet enten finjusteret (for eksempel ændret lysstyrke og/eller kontrast og tonale niveauer) eller retouseret (mindre defekter fjernet eller minimeret). Jeg betragtede disse som mere eller mindre lige fotografering, fordi manipulationerne var ting, der kunne have været gjort i kameraet eller i et konventionelt mørkekammer. For eksempel, hvis en distraherende back – ground var sløret, gjorde det virkelig ikke meget forskel, om fotografen brugte et stort F/stop og selektivt fokus eller tilføjede noget sløring i Photoshop. Virkningen af billedet var den samme. Du finder i denne bog en blanding af usmykkede fotografiske teknikker, Photoshop og uhyrlige manipulationer.

Nogle fotografer specialiserer sig i skift af tøj eller frisure. Skift objekt, de ville gribe på vej ud af en en slags billede eller en anden, såsom landskaber, sport eller nærbilleder. Men alle, der bruger et kamera, nyder at tage billeder af mennesker, selvom deres vigtigste indsats er koncentreret om andre emner. Medmindre du er en eremit, elsker du at fotografere dine venner, familie, kolleger og endda perfekte fremmede. Mennesker er de mest fascinerende emner af alle.

Den person, du fotograferer i dag, kan se helt anderledes ud i morgen, eller måske endda vedtage flere forskellige udseende på en enkelt eftermiddag med en hurtig miljø og omgivelser, og du kan ændre den måde, du fange dit fag personlighed. Ændre belysningen, og en person kan være afbilledet som skummel, kraftfuld, eller glamourøse. Det er dit valg.

portrætter

Den værdi, vi placerer på fotografier, vi tager af hinanden, kan måles ved antallet af mennesker, der siger den ene
at brænde hjem ville være familiefotoalbummet. Trods alt, fotografier af vores venner og familie er en måde at dokumentering vores personlige historier, og den bedste måde, vi har for at bevare minderne. Det faktum, at der er så mange forskellige kategorier af folkorienterede billeder, fra fotografering til portrætter, demonstrerer dybden af dette særlige fotografiske felt. Dette kapitel viser dig nogle billeder, der fanger den menneskelige ånd og hører hjemme på din egen personlige Bucket liste.

større begivenheder

Festivaler, cirkus, og større begivenheder af alle typer giver muligheder for at fange folk på deres muntre bedste. Du kan fotografere familiemedlemmer, der nyder maden, undre sig over seværdighederne, spændende til forlystelsesparkture, eller se de forskellige entertainers, der arbejder hårdt for at holde den Festive stemning i live. Men begræns dig ikke til de folk, du kom med!

Andre mennesker i mængden er værd et øjebliksbillede eller to, og underholderne selv vil sandsynligvis være farverigt klædt og engageret i interessante aktiviteter. Dette billede er især effektivt, fordi den lave optagelsesvinkel lægger vægt på tumbling-kuglerne, og den rige mætning fik virkelig farverne til at poppe.